Tadej Peršič Blog - Licenca.html


Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 Slovenija


Dovoljeno vam je:

        Deljenje — kopiranje in redistribucija dela v katerem koli mediju in formatu

        Uporabnik licence ne more razveljaviti teh pravic, če upoštevate pogoje, navedene v licenci.


Pod naslednjimi pogoji:

        Priznanje avtorstva — Pri uporabi dela morate navesti izvirnega avtorja na način, ki ga določi izvirni avtor oziroma dajalec licence.

        Nekomercialno — Dela ne smete uporabiti v komercialne namene.

        Brez predelav — Če delo sami spremenite ali ga preoblikujete, tega spremenjenega materiala ne smete distribuirati.

        Brez dodatnih omejitev — Ne smete uporabljati pravnih ali tehnoloških ukrepov, ki bi druge omejevali, da bi počeli karkoli, česar licenca ne prepoveduje.


Opombe:

        Ni vam treba upoštevati pogojev licence za elemente dela, ki so v javni rabi ali če je uporaba dovoljena z veljavno izjemo ali omejitvijo.

        Licenco se uporablja brez garancij. Licenca vam morda ne da vseh dovoljenj, potrebnih za vaš namen. Na primer, ostale pravice, kot so obveščanje javnosti, pravica do zasebnosti ali moralne pravice lahko predstavljajo omejitev, kako uporabljate delo.

Vaše pravice do poštene rabe in druge pravice niso omejene z zgoraj navedenim. To je uporabniku berljiv povzetek celotnega pravnega besedila (celotne licence).Glej tudi dokumente: Definicije.html, Disklejmer.html, Glavno.html


Copyright © 2006-2014 Tadej Peršič. Nekatere pravice pridržane.

Licensirano z Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 licenco (angleška verzija besedila: Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5), Creative Commons lahko obiščete na angleški strani, obstaja pa tudi slovenska skupnost.


Pojdi nazaj na blog: Tadej Peršič Blog