Tadej Peršič Blog - Glavno.html


Uvod v ostale tri dokumente pod sekcijo "Legalno".


Glavno razno:

        To je avtorjev novi blog na Wordpress.com platformi in v njem avtor piše o raznih temah. Eno področje so čisto splošne stvari, kot so na primer avtorjevi osebni pogledi na svet, družbo in politiko, mnenja glede aktualnih dogodkov, razmišljanja o filozofiji in življenju nasploh, pa nadušenje nad skepticizmom, racionalizmom in znanostjo. Drugo področje pa so stvari iz sveta tehnologije, na primer avtorjevi opisi njegovih izkušenj z računalnikom (s programi, operacijski sistemi, omrežji in konfiguriranjem le-teh, avtomatizacijo in optimizacijo opravil itd.), internetom in tako dalje.

        Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno s pisnim dovoljenjem avtorja bloga, oziroma kakor to določajo pravila Creative Commons licence (glej tudi Disklejmer.html in Licenca.html), nekatere pravice so torej pridržane (c) Tadej Peršič, Ljubljana, Slovenija, 2006-2014.

        Avtor bloga ne odgovarja (ne moralno, ne pravno) za izjave in mnenja drugih, ki so podana v komentarjih pod posameznimi objavami. Vsebina na blogu lahko izjemoma vsebuje tudi gradivo, ki je v avtorski lasti koga drugega, takrat avtor to poskuša narediti razvidno z uporabo citiranja in/ali z navajanjem virov.Glej tudi dokumente: Definicije.html, Disklejmer.html, Licenca.html


Copyright © 2006-2014 Tadej Peršič. Nekatere pravice pridržane.

Licensirano z Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 licenco (angleška verzija besedila: Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5), Creative Commons lahko obiščete na angleški strani, obstaja pa tudi slovenska skupnost.


Pojdi nazaj na blog: Tadej Peršič Blog